DEFINITIEVE ONTHARING

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes aan je oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL (Intense Pulsed Light) methode voor jou kan betekenen. 

De Medcos IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL methode. 

 

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB JE NODIG?

Bij een MedCos IPL behandeling worden alleen de haren getroffen die in de groeifase verkeren.  De meeste haren bevinden zich echter in de zogenaamde rustfase.  Pas als deze haren in de groeifase komen zijn ze ontvankelijk voor een behandeling.  Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat, een haarreductie van 80% tot 90%. Wij adviseren elk jaar 1 à 2 onderhoudsbehandelingen om het resultaat optimaal te houden, omdat er altijd enkele haartjes na een lange rustperiode weer in de groeifase zullen komen.