De voedingssupplementen van Advanced Nutrition Programme zijn specifiek ontwikkeld voor de huid, haar en nagels. Het verouderingsproces begint binnenin. De huid binnenin met de juiste voedingsstoffen voeden is dus even belangrijk als wat je op je huid aanbrengt, hoe fantastisch de kwaliteit en de ingrediënten van je skincare producten ook zijn. 

WAAROM VOEDINGSSUPPLEMENTEN SLIKKEN?

Voor een gezonde huid heb je dus voedingsstoffen nodig die een effect hebben op je huid en je hebt er voldoende van nodig.  We eten inderdaad anders dan onze ouders en grootouders. En dat heeft wel eens negatieve gevolgen.  We hebben vaak tijd tekort en eten meer kant-en-klaar-producten die armer zijn aan voedingsstoffen.  Bovendien hebben we een te lange opname van vitaminen doordat we te weinig groenten en fruit eten.  Wist je dat 87% van de Belgen minder dan 5 porties fruit en groenten eet per dag? En dat 16% van de Belgen niet dagelijks fruit of groenten eet.  Wil je dus zeker weten dat je huid voldoende voedingsstoffen krijgt, dan is dagelijks aanvullen een absolute must.

 

Daarom is het belangrijk de krachtige cocktail van vitaminen en voedingsstoffen in je skincare-crèmes aan te vullen met voedingssupplementen zodat je de huid zowel van binnen als van buiten voedt.  

 

Ontdek het assortiment voedingssupplementen van Advanced Nutrition Programme in onze webshop